Zoekresultaat

Er zijn 7253 goede doelen gevonden

Zoekterm: Categorie: Werelddeel:
Organisatiegrootte: Doelgroep: Land:
123456 volgende Aantal items per pagina:
De organisatienaam van het goede doel.

Het thema waarbinnen de hoofdactiviteit van het goede doel valt.

De doelgroep waar het goede doel zich voornamelijk op richt.

Het aantal criteria (max. 9) waaraan is voldaan, geeft de mate van openheid weer. De transparantie criteria zijn onderverdeeld in drie thema's: de bereikbaarheid van de organisatie voor belanghebbenden, de verslaggeving en de publicatie online.

Samen met de ‘Organisatie’ en ‘Activiteiten’ resultaten, zegt het iets over de kans op een grote positieve maatschappelijke prestatie.

Het aantal criteria (max. 11) waaraan is voldaan, zegt iets over de mate waarop het goed doel organisatorisch op orde is. De organisatie criteria zijn ingedeeld in drie thema's: de richting van de organisatie (hoe zijn de doelstellingen geformuleerd), de gekozen strategie en de onafhankelijkheid van het bestuur.
Samen met de ‘Transparantie’ en ‘Activiteiten’ resultaten, zegt het iets over de kans op een grote positieve maatschappelijke prestatie.

Het aantal criteria (max. 7 per activiteit, max. 5 activiteiten) waaraan is voldaan, zegt iets over de mate waarop het goede doel haar activiteit(en) goed opzet. De criteria zijn ingedeeld in drie thema's: de aanpak van activiteit(en), de betrokkenheid van belanghebbenden en de evaluatie van de activiteit(en).
Samen met de ‘Transparantie’ en ‘Organisatie’ resultaten, zegt het iets over de kans op een grote positieve maatschappelijke prestatie.